Skip to content

2 komentarze

  1. Ala
    14 października 2020 @ 04:35

    Wielka szkoda że tak się stało. Szybko i bez konsultacji… to inwestycja bez precedensu, oddano na nią swego czasu wiele tysięcy głosów ramach budżetu obywatelskiego, dawała dużo radości i dobrze pozytkowala ,nie zawsze dobrze ukierunkowana energię dzieci z bydgoskiego. Stawia się ekrany dźwiękoszczelne przy cmentarzu, a tu nie dało się ani wyciszyć pustych elementów, ani postawić ekranów.. tylko to na prawdę fajna inwestycję wyrzucono na bulwar gdzie wiele dzieci nie dotrze…wielka wielka szkoda!

    Odpowiedz

  2. Toruń S
    9 grudnia 2019 @ 13:35

    Ktoś z miasta mógłby pomyśleć o zadaszonej niewielkiej hali co pozwoliłoby korzystać z urządzeń w zime i na odseparowanym terenie.

    Odpowiedz

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.